Ota yhteyttä


Soita 020 7939 210020 7939 210

tai

Täytä alla oleva vapaamuotoinen lomake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Miten voimme auttaa?*

Sandwich-elementit betonista


Klemolan Betoni valmistaa laadukkaat ja kestävät sandwich-elementit erilaisiin rakennuskohteisiin. Valmistamme betonisandwichit asiakkaan suunnitelmien mukaan ja toimitamme ne mihin päin Suomea tahansa kaikille työmaille. Tarvittaessa meiltä onnistuu myös betonisandwich-elementtien asennustyöt tehokkaasti ja pitkällä kokemuksella.

Sandwich-elementti on yleisin betoniseinäelementti ja nykyaikainen, nopea ja turvallinen tapa rakentaa. Sandwich-elementti rakenne koostuu betonisesta ulkokuoresta ja sisäkuoresta, joiden välissä on lämmöneriste. Nämä kaikki on yhdistetty yhdeksi elementiksi ja sidottu suoraan toisiinsa kiinni voimia siirtävillä teräsansailla. Eristeenä käytetään yleensä pystyuritettua jäykkää mineraalivillaeristettä, joka varmistaa rakenteen tuulettuvuuden. Sandwich-elementeissä korostuu hyvä lämmöneristystaso ja materiaali on myös nopeasti kuivuvaa, jolloin rakentaessa viimeistelytyöt päästään aloittamaan nopeammin.Pyydä tarjous sandwich-elementtien valmistamisesta ja kuljetuksesta suoraan työmaalle. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Yrityksemme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvalvontaan ja meille on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus. Ota yhteyttä, jos haussa on sandwich-elementti hinta ja laatu kohdallaan!

LinkitBetonirakentamisen palveluketju


Klemolan Betoni Oy tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Päätuotteemme ovat betonielementit, mutta hoidamme tarpeen vaatiessa myös elementtien kuljetukset ja asennukset kohteessa.1. Elementtitehdas


Betonielementtitehtaamme valmistaa räätälöidysti ja piirustusten mukaan laadukkaat betonielementit asumiseen, teollisuuteen ja maatalouteen. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat ratkaisut, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2. Kuljetus


Tehtaamme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mistä on lyhyt matka kaikkialle Suomeen. Toimialueenamme on koko Suomi ja kuljetamme valmistamamme betonielementit perille ripeästi ja luotettavasti asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan.

3. Elementtien asennus


Toimitamme tuotteitamme laajasti erityyppisiin kohteisiin ja tarjoamme tarvittaessa myös elementtien asennuspalvelua. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme on hyötyä myös elementtien tehokkaassa ja laadukkaassa asentamisessa.Ota yhteyttä!
Kerro kuinka voimme auttaa

Ota yhteyttä