Ota yhteyttä


Soita 020 7939 210020 7939 210

tai

Täytä alla oleva vapaamuotoinen lomake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Miten voimme auttaa?*

Betonielementtitalo


Klemolan Betoni valmistaa laadukkaat taloelementit betonielementtitalojen rakentamista varten. Jos suunnitelmissa on rakentaa betonielementtitalo, Klemolan Betoni toteuttaa kaikki tarvittavat betonielementit asiakkaan suunnitelmien ja toiveiden mukaan. Toimitamme betonielementit mihin päin Suomea tahansa kaikille työmaille. Tarvittaessa meiltä onnistuu myös elementtitalon betonielementtien asennustyöt tehokkaasti ja pitkällä kokemuksella.

Betoni on paljon käytetty materiaali talojen kantavissa materiaaleissa ja etenkin, kun tavoitteena on kestävä rakentaminen. Betonitalo on tyylikäs, nykyaikainen, pitkäikäinen ja huoleton ratkaisu.

Omakotitalo betonielementeistä toteutettuna ei välttämättä tarkoita kolkkoa ja kanttista kotia. Betonielementtitalo tarjoaa todella monipuolisia, nykyaikaisia mahdollisuuksia arkkitehtuuriin, pohjaratkaisuihin ja sisustukseen.

Betonielementtitalon edut


Elementtitalo tarjoaa puutalopaketteihin verrattuna energiatehokkuutta, sillä betonielementeistä rakennettu pientalo on seinärakenteeltaan tiivis ja hengittävä. Betonielementtitalo pystyy varamaan lämpöä ja viileyttä seinärakenteeseen, jolloin kesällä talo pitää lämmön ulkona ja talvella sisällä.
Elementtitalo tarjoaa puutalopaketteihin verrattuna energiatehokkuutta, sillä betonielementeistä rakennettu pientalo on seinärakenteeltaan tiivis ja hengittävä.Elementeistä rakennettu talo on myös perinteisiin kivitaloihin verrattuna nopea ja vaivaton pystyttää rungon osalta, sillä elementit voidaan toteuttaa valmiiksi eristettyinä ja esimerkiksi sisäseinien ulkonäön osalta valmiiksi tilaajan toiveiden mukaisiksi toteutettuna. Klemolan Betoni tarjoaa valmistamiinsa betonielementteihin myös tehokasta ja nopeaa asennuspalvelua pitkällä kokemuksella. Valmistalopaketteihin verrattuna betonielementtitalo on siis aivan yhtä helppo, nopea ja vaivaton.

Ota yhteyttä ja kysy lisää


Klemolan Betoni Oy toimittaa tarpeitasi ja suunnitelmiasi vastaavat betonielementit, olipa kyseessä sitten suurempi tai pienempi rakennusprojekti, vaikkapa omakotitalo tai muu pientalo. Valmistamme betonielementit huolellisesti ja yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen sopiviksi. Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentaja ottaa meihin yhteyttä, sitä paremmin voimme toteuttaa rakennuttajan ja suunnittelijan vision. Kuuntelemme mielellämme toiveesi ajoissa ja teemme sinulle tarjouksen keskusteluiden, rakennuspiirustusten ja rakennesuunnitelman perusteella. Ota yhteyttä ja kysy meiltä betonielementti omakotitalon hinta!

Betonirakentamisen palveluketju


Klemolan Betoni Oy tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Päätuotteemme ovat betonielementit, mutta hoidamme tarpeen vaatiessa myös elementtien kuljetukset ja asennukset kohteessa.1. Elementtitehdas


Betonielementtitehtaamme valmistaa räätälöidysti ja piirustusten mukaan laadukkaat betonielementit asumiseen, teollisuuteen ja maatalouteen. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat ratkaisut, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2. Kuljetus


Tehtaamme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mistä on lyhyt matka kaikkialle Suomeen. Toimialueenamme on koko Suomi ja kuljetamme valmistamamme betonielementit perille ripeästi ja luotettavasti asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan.

3. Elementtien asennus


Toimitamme tuotteitamme laajasti erityyppisiin kohteisiin ja tarjoamme tarvittaessa myös elementtien asennuspalvelua. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme on hyötyä myös elementtien tehokkaassa ja laadukkaassa asentamisessa.Ota yhteyttä!
Kerro kuinka voimme auttaa

Ota yhteyttä