Ota yhteyttä


Soita 020 7939 210020 7939 210

tai

Täytä alla oleva vapaamuotoinen lomake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Miten voimme auttaa?*

Klemolan Betoni – valvottua laatua


Klemolan Betoni tarjoaa valvottua laatua. Kuulumme Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvalvontajärjestelmään ja meille on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus.

Meille laatu on paitsi asennekysymys, myös asia joka pitää voida mitata ja todistaa. Sen takia kuulumme Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvalvontajärjestelmän piiriin ja yrityksellemme on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus. Tehtaamme laadunvalvonnan todistusnumero on 0416-CPD-7041-01.

Ulkopuolisen auktorisoidun laatujärjestelmän lisäksi tehtaallamme on käytössä oma laatujärjestelmä. Myös henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito on merkittävä tekijä laadussa. Siksi tuotantojohdollamme on 1. luokan betonityönjohtajan pätevyys.Betonirakentamisen palveluketju


Klemolan Betoni Oy tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Päätuotteemme ovat betonielementit, mutta hoidamme tarpeen vaatiessa myös elementtien kuljetukset ja asennukset kohteessa.1. Elementtitehdas


Betonielementtitehtaamme valmistaa räätälöidysti ja piirustusten mukaan laadukkaat betonielementit asumiseen, teollisuuteen ja maatalouteen. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat ratkaisut, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2. Kuljetus


Tehtaamme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mistä on lyhyt matka kaikkialle Suomeen. Toimialueenamme on koko Suomi ja kuljetamme valmistamamme betonielementit perille ripeästi ja luotettavasti asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan.

3. Elementtien asennus


Toimitamme tuotteitamme laajasti erityyppisiin kohteisiin ja tarjoamme tarvittaessa myös elementtien asennuspalvelua. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme on hyötyä myös elementtien tehokkaassa ja laadukkaassa asentamisessa.Ota yhteyttä!
Kerro kuinka voimme auttaa

Ota yhteyttä