Ota yhteyttä


Soita 020 7939 210020 7939 210

tai

Täytä alla oleva vapaamuotoinen lomake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Miten voimme auttaa?*

Teollisuushallit betonista


Klemolan Betoni valmistaa laadukkaat betonielementit monipuolisesti erilaisiin teollisuusrakennuksiin. Jos suunnitelmissa on rakentaa teollisuushalli betonielementeistä, Klemolan Betoni toteuttaa kaikki tarvittavat hallielementit asiakkaan suunnitelmien ja toiveiden mukaan. Toimitamme betonielementit mihin päin Suomea tahansa kaikille työmaille kaikkeen teollisuusrakentamiseen. Tarvittaessa meiltä onnistuu myös elementtihallin elementtien asennustyöt tehokkaasti ja pitkällä kokemuksella.

Betonielementeistä rakennettu teollisuushalli on kestävä ja kustannustehokas ratkaisu toteuttaa erilaiset tehdas-, liike-, varasto- tai maatalousrakennukset. Elementtihalli on nopea pystyttää, kun perustukset, sokkelit, pilarit ja seinät toteutetaan valmiina betonielementteinä. Nopean pystytyksen ja sääsuojattujen nopeasti kuivuvien elementtien ansiosta elementtihallin viimeistelytyöt päästään myös aloittamaan nopealla aikataululla ja koko rakennus saadaan nopeasti sääsuojatuksi. Teollisuusrakentaminen betonielementtien avulla on siis tehokasta ja järkevää.

Hallielementit räätälöidysti kaikkiin teollisuusrakennuksiin


Teollisuusrakennus ja sen rakennusrunko pitää aina suunnitella hallin käyttötarkoituksen ja tuotantotoiminnan vaatimusten mukaisesti. Klemolan Betoni toteuttaa kohteeseensa sopivat hallielementit aina suunnittelijan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan räätälöidysti.Teollisuushalleissa tärkein huomioitava asia on usein juuri hallimainen avoin tila, jonka takia kantavia pystyrakenteita on yleensä vähän, vaakarakenteiden jännevälit ovat pitkiä ja niiden rakennekorkeudet taas ovat normaalia korkeampia. Betonielementit ovat paljon käytetty materiaali, silloin kun tavoitteena ovat kantavat rakenteet ja kestävä teollisuusrakentaminen.

Teollisuusrakennus ja sen rakennusrunko pitää aina suunnitella hallin käyttötarkoituksen ja tuotantotoiminnan vaatimusten mukaisesti. Klemolan Betoni toteuttaa kohteeseensa sopivat hallielementit aina suunnittelijan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan räätälöidysti.


Klemolan Betoni Oy toimittaa tarpeitasi ja suunnitelmiasi vastaavat hallielementit, olipa kyseessä sitten suurempi tai pienempi teollisuushalli, hevostalli tai muu maatalousrakennus. Valmistamme betonielementit huolellisesti ja yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen sopiviksi rakennepiirustusten ja rakennesuunnitelman perusteella. Ota yhteyttä ja kysy meiltä elementtihallit vaikka työmaalle kuljetettuna ja asennettuna!

Yrityksemme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvalvontaan ja meille on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus.

Betonirakentamisen palveluketju


Klemolan Betoni Oy tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Päätuotteemme ovat betonielementit, mutta hoidamme tarpeen vaatiessa myös elementtien kuljetukset ja asennukset kohteessa.1. Elementtitehdas


Betonielementtitehtaamme valmistaa räätälöidysti ja piirustusten mukaan laadukkaat betonielementit asumiseen, teollisuuteen ja maatalouteen. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat ratkaisut, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2. Kuljetus


Tehtaamme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mistä on lyhyt matka kaikkialle Suomeen. Toimialueenamme on koko Suomi ja kuljetamme valmistamamme betonielementit perille ripeästi ja luotettavasti asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan.

3. Elementtien asennus


Toimitamme tuotteitamme laajasti erityyppisiin kohteisiin ja tarjoamme tarvittaessa myös elementtien asennuspalvelua. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme on hyötyä myös elementtien tehokkaassa ja laadukkaassa asentamisessa.Ota yhteyttä!
Kerro kuinka voimme auttaa

Ota yhteyttä