Ota yhteyttä


Soita 020 7939 210020 7939 210

tai

Täytä alla oleva vapaamuotoinen lomake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Miten voimme auttaa?*

Klemolan Betoni – laatua ja perinteitä


Klemolan Betonin toiminta alkoi vuonna 1953, kun yrityksen perustaja Juho Klemola aloitti liiketoiminnan kattotiilien valmistuksella. Myöhemmin yrityksen tuotantoon lisättiin betoniseinätiilien sekä muiden betonituotteiden valmistus.

Varsinainen Klemolan Betoni Oy nimellä tunnettu yritys perustettiin vuonna 1979. Nykyiset tuotantotilamme ovat valmistuneet vuonna 1992 ja betoniaseman logistiikka uusittiin vuonna 2002. Tuotantotilojen laajennusprojekti aloitettiin syksyllä 2011. Yrityksen palveluksessa on nykyään 10-15 henkilöä. Vahvuutenamme on pitkäaikainen kokemus ammattitaito, tuotteiden hyvä laatu, joustavuus ja kilpailukykyiset hinnat.


Betonirakentamisen palveluketju


Klemolan Betoni Oy tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Päätuotteemme ovat betonielementit, mutta hoidamme tarpeen vaatiessa myös elementtien kuljetukset ja asennukset kohteessa.



1. Elementtitehdas


Betonielementtitehtaamme valmistaa räätälöidysti ja piirustusten mukaan laadukkaat betonielementit asumiseen, teollisuuteen ja maatalouteen. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat ratkaisut, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2. Kuljetus


Tehtaamme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mistä on lyhyt matka kaikkialle Suomeen. Toimialueenamme on koko Suomi ja kuljetamme valmistamamme betonielementit perille ripeästi ja luotettavasti asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan.

3. Elementtien asennus


Toimitamme tuotteitamme laajasti erityyppisiin kohteisiin ja tarjoamme tarvittaessa myös elementtien asennuspalvelua. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme on hyötyä myös elementtien tehokkaassa ja laadukkaassa asentamisessa.



Ota yhteyttä!
Kerro kuinka voimme auttaa

Ota yhteyttä