Ota yhteyttä


Soita 020 7939 210020 7939 210

tai

Täytä alla oleva vapaamuotoinen lomake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Miten voimme auttaa?*

Anturaelementit betonista


Klemolan Betoni valmistaa laadukkaat ja kestävät anturaelementit asiakkaan suunnitelmien mukaan erilaisiin rakennuskohteisiin. Valmistamamme anturaelementit sopivat monipuoliseen rakentamiseen kohteina esimerkiksi hallit, asuinrakennukset ja maatalousrakennukset. Toimitamme anturat mihin päin Suomea tahansa kaikille työmaille. Tarvittaessa meiltä onnistuu myös betonianturan asennustyöt tehokkaasti ja pitkällä kokemuksella.

Betoniantura on rakennuksen perustuksen alin osa, joka on sokkelia leveämpi ja jakaa rakennuksen painon maapohjalle. Antura voi olla raudoittamaton betoniantura tai raudoitettu teräsbetoniantura. Meiltä onnistuu anturan teko asiakkaan suunnitelmien ja kohteen mukaan ja valmistamme betonianturat lujuudeltaan ja ominaisuuksiltaan aina kohteeseen sopivaksi.

Valmis anturamuotti ja tekemämme anturan raudoitus on nopea, helppo ja edullinen ratkaisu erilaisten rakennusten perustusten toteuttamiseen. Kysy tarjous Klemolan Betonin valmiista anturaelementeistä ja kuljetuksesta suoraan työmaalle. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Meiltä saat varmasti laadukkaat betonianturat. Yrityksemme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvalvontaan ja yrityksellemme on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus.

LinkitBetonirakentamisen palveluketju


Klemolan Betoni Oy tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Päätuotteemme ovat betonielementit, mutta hoidamme tarpeen vaatiessa myös elementtien kuljetukset ja asennukset kohteessa.1. Elementtitehdas


Betonielementtitehtaamme valmistaa räätälöidysti ja piirustusten mukaan laadukkaat betonielementit asumiseen, teollisuuteen ja maatalouteen. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat ratkaisut, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2. Kuljetus


Tehtaamme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mistä on lyhyt matka kaikkialle Suomeen. Toimialueenamme on koko Suomi ja kuljetamme valmistamamme betonielementit perille ripeästi ja luotettavasti asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan.

3. Elementtien asennus


Toimitamme tuotteitamme laajasti erityyppisiin kohteisiin ja tarjoamme tarvittaessa myös elementtien asennuspalvelua. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme on hyötyä myös elementtien tehokkaassa ja laadukkaassa asentamisessa.Ota yhteyttä!
Kerro kuinka voimme auttaa

Ota yhteyttä