Ota yhteyttä


Soita 020 7939 210020 7939 210

tai

Täytä alla oleva vapaamuotoinen lomake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Miten voimme auttaa?*

Tukimuurit betonista


Klemolan Betoni valmistaa pihamuurit eli niin sanotut tukimuurit betonista. Tukimuurin tarkoitus on tasoittaa pihan korkeuserot turvallisesti ja kestävästi. Tukimuurin täytyy kestää tarvittaessa erittäinkin suuria maan ja veden paineesta johtuvia kuormituksia ja siksi tukimuurin teko betonista on sekä turvallinen että taloudellisesti järkevä ratkaisu.

Valmistamme pihamuurit elementteinä asiakkaan suunnitelmien mukaisesti. Tilaa meiltä betonimuuri täysin mittatilaustyönä juuri sinun pihallesi sopivana. Toimitamme tukimuurit mihin päin Suomea tahansa kaikille työmaille ja pihoille.

Isomman tukimuurin rakentaminen kannattaa jättää ammattilaisen vastuulle. Ison, painavan ja korkean tukimuurin rakentamisessa pitää käytännössä aina huomioida myös tukimuurin perustustyöt ja tukimuurin raudoitus.Klemolan Betonilta saat varmasti laadukkaat elementit tukimuureihin. Yrityksemme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvalvontaan ja yrityksellemme on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

LinkitBetonirakentamisen palveluketju


Klemolan Betoni Oy tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Päätuotteemme ovat betonielementit, mutta hoidamme tarpeen vaatiessa myös elementtien kuljetukset ja asennukset kohteessa.1. Elementtitehdas


Betonielementtitehtaamme valmistaa räätälöidysti ja piirustusten mukaan laadukkaat betonielementit asumiseen, teollisuuteen ja maatalouteen. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat ratkaisut, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2. Kuljetus


Tehtaamme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mistä on lyhyt matka kaikkialle Suomeen. Toimialueenamme on koko Suomi ja kuljetamme valmistamamme betonielementit perille ripeästi ja luotettavasti asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan.

3. Elementtien asennus


Toimitamme tuotteitamme laajasti erityyppisiin kohteisiin ja tarjoamme tarvittaessa myös elementtien asennuspalvelua. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme on hyötyä myös elementtien tehokkaassa ja laadukkaassa asentamisessa.Ota yhteyttä!
Kerro kuinka voimme auttaa

Ota yhteyttä