Ota yhteyttä


Soita 020 7939 210020 7939 210

tai

Täytä alla oleva vapaamuotoinen lomake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Miten voimme auttaa?*

Sokkelielementit betonista


Klemolan Betonin sokkelielementit soveltuvat käytettäväksi niin eristettyinä kuin eristämättöminä useissa erityyppisissä rakennuskohteissa. Meiltä voit tilata standardimittaisten elementtien lisäksi myös täysin mittatilaustyönä valmistettavat sokkelielementit. Toimitamme sokkelielementit mihin päin Suomea tahansa kaikille työmaille. Tarvittaessa meiltä onnistuu myös sokkelielementtien asennus tehokkaasti ja pitkällä kokemuksella.

Sokkeli on maapohjaisen rakennuksen perustuksen osa, jonka tehtävänä on siirtää yläpuolisten seinien välittämä kuorma edelleen perustuksille. Betonisokkeli toteutetaan tänä päivänä lähes aina elementtinä. Sokkelielementti tarjoaa rakentamisessa samat hyödyt kuin elementtitekniikka yleensäkin. Suurimmat hyödyt ovat rakentamisen nopeus ja tehokkuus, rakenteiden sääsuojaaminen ja selkeä työjärjestys.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sokkelielementtien valmistamisesta ja kuljetuksesta suoraan työmaalle. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Meiltä saat varmasti laadukkaan betonisokkelin. Yrityksemme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvalvontaan ja yrityksellemme on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus.

LinkitBetonirakentamisen palveluketju


Klemolan Betoni Oy tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Päätuotteemme ovat betonielementit, mutta hoidamme tarpeen vaatiessa myös elementtien kuljetukset ja asennukset kohteessa.1. Elementtitehdas


Betonielementtitehtaamme valmistaa räätälöidysti ja piirustusten mukaan laadukkaat betonielementit asumiseen, teollisuuteen ja maatalouteen. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat ratkaisut, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2. Kuljetus


Tehtaamme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mistä on lyhyt matka kaikkialle Suomeen. Toimialueenamme on koko Suomi ja kuljetamme valmistamamme betonielementit perille ripeästi ja luotettavasti asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan.

3. Elementtien asennus


Toimitamme tuotteitamme laajasti erityyppisiin kohteisiin ja tarjoamme tarvittaessa myös elementtien asennuspalvelua. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme on hyötyä myös elementtien tehokkaassa ja laadukkaassa asentamisessa.Ota yhteyttä!
Kerro kuinka voimme auttaa

Ota yhteyttä