Ota yhteyttä


Soita 020 7939 210020 7939 210

tai

Täytä alla oleva vapaamuotoinen lomake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Miten voimme auttaa?*

Väestönsuojaelementit betonista


Klemolan Betoni valmistaa laadukkaat väestönsuojaelementit erilaisia väestönsuojia varten. Valmistamme väestönsuojaelementit asiakkaan rakennuskohteeseen räätälöidysti ja erikseen määriteltyjen väestönsuojia koskevien teknisten ohjeiden mukaan. Huomioimme, että elementeistämme valmistetut väestönsuojat ovat riittävän tiiviitä ja lujia kriisitilanteessa. Toimitamme väestönsuojaelementit mihin päin Suomea tahansa kaikille työmaille. Tarvittaessa meiltä onnistuu myös väestönsuojaelementtien asennustyöt tehokkaasti ja pitkällä kokemuksella.

Väestönsuoja on erityisesti suunniteltu tila tai rakennus, jonka tarkoitus on suojata väestöä mahdollisen kaasu- tai myrkkyvuodon, aseellisen hyökkäyksen kuten sodan, radioaktiivisen laskeuman tai muun vastaavan uhatessa. Aiemmin käytettiin yleisesti termiä pommisuoja.Väestönsuojan rakentaminen on pelastustoimilain ja -asetuksen säätelemää toimintaa. Väestönsuoja on rakennettava rakennukseen tai rakennusryhmään, jonka pinta-ala on vähintään 1 200 m2. Väestönsuojan rakentamisessa pitää elementtien osalta huomioida erityisesti se, että ne valmistetaan kestämään tavallista suurempia kuormituksia. Klemolan Betoni valmistaa S1- ja S2-luokan teräsbetonisuojiin soveltuvat väestönsuojaelementit.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous väestönsuojaelementtien valmistamisesta ja kuljetuksesta suoraan työmaalle. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Yrityksemme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvalvontaan ja meille on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus.

LinkitBetonirakentamisen palveluketju


Klemolan Betoni Oy tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Päätuotteemme ovat betonielementit, mutta hoidamme tarpeen vaatiessa myös elementtien kuljetukset ja asennukset kohteessa.1. Elementtitehdas


Betonielementtitehtaamme valmistaa räätälöidysti ja piirustusten mukaan laadukkaat betonielementit asumiseen, teollisuuteen ja maatalouteen. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat ratkaisut, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2. Kuljetus


Tehtaamme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mistä on lyhyt matka kaikkialle Suomeen. Toimialueenamme on koko Suomi ja kuljetamme valmistamamme betonielementit perille ripeästi ja luotettavasti asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan.

3. Elementtien asennus


Toimitamme tuotteitamme laajasti erityyppisiin kohteisiin ja tarjoamme tarvittaessa myös elementtien asennuspalvelua. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme on hyötyä myös elementtien tehokkaassa ja laadukkaassa asentamisessa.Ota yhteyttä!
Kerro kuinka voimme auttaa

Ota yhteyttä