Ota yhteyttä


Soita 020 7939 210020 7939 210

tai

Täytä alla oleva vapaamuotoinen lomake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Miten voimme auttaa?*

Betonipilarit ja betonipalkit


Klemolan Betoni valmistaa laadukkaat ja kestävät betonipilarit ja betonipalkit asiakkaan suunnitelmien mukaan. Meiltä saat jännittämättömät betonipalkit ja betonipilarit enimmäispituutena 12 000 mm. Tarjoamme asiakkaallemme myös logistiikkapalvelut, joten valmistettu betonipilari voidaan toimittaa mihin päin Suomea tahansa kaikille työmaille. Tarvittaessa meiltä onnistuu myös betonipalkkien ja betonipilarien asennus tehokkaasti ja pitkällä kokemuksella.

Betonipilari on pystyyn asennettava betonielementti ja betonipalkki puolestaan vaakaan. Betonipilarit ja betonipalkit ovat oleellinen osa runkorakenteita elementtirakentamisessa. Rakennusteollisuudessa käytettävät elementtipilarit voivat olla pyöreitä, suorakaiteen tai neliön muotoisia, suositeltavin muoto on neliö. Voimme valmistaa pilarit asiakkaan piirustusten mukaan suoraan kerroskorkeuteen sopiviksi. Pilareita valmistaessamme huomioimme aina arkkitehtoniset, toiminnalliset ja taloudelliset vaatimukset pilareiden ominaisuuksille asiakkaan rakennuskohteen mukaan.Rungon lisäksi pilareilla voidaan toteuttaa myös pilariperustus, jos rakennuksen perustukselle aiheuttama kuorma ei ole liian suuri. Betoniperustus on painumaton ja vahva ja samalla tehokkain tapa tuulettaa pois maaperästä tuleva kosteus, koska rakennus nousee irti maanpinnasta. Pilariperustus onkin usein käytetty ratkaisu kesämökkien, loma-asuntojen, terassien ja parvekkeiden perustuksena.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous betonipilareiden ja -palkkien valmistamisesta ja kuljetuksesta suoraan työmaalle. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

LinkitBetonirakentamisen palveluketju


Klemolan Betoni Oy tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Päätuotteemme ovat betonielementit, mutta hoidamme tarpeen vaatiessa myös elementtien kuljetukset ja asennukset kohteessa.1. Elementtitehdas


Betonielementtitehtaamme valmistaa räätälöidysti ja piirustusten mukaan laadukkaat betonielementit asumiseen, teollisuuteen ja maatalouteen. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat ratkaisut, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2. Kuljetus


Tehtaamme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mistä on lyhyt matka kaikkialle Suomeen. Toimialueenamme on koko Suomi ja kuljetamme valmistamamme betonielementit perille ripeästi ja luotettavasti asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan.

3. Elementtien asennus


Toimitamme tuotteitamme laajasti erityyppisiin kohteisiin ja tarjoamme tarvittaessa myös elementtien asennuspalvelua. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme on hyötyä myös elementtien tehokkaassa ja laadukkaassa asentamisessa.Ota yhteyttä!
Kerro kuinka voimme auttaa

Ota yhteyttä