Ota yhteyttä


Soita 020 7939 210020 7939 210

tai

Täytä alla oleva vapaamuotoinen lomake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Miten voimme auttaa?*

Ulkoseinät – betoniseinät elementeistä


Klemolan Betoni valmistaa laadukkaat ja kestävät ulkoseinät betonista eristettynä tai ilman eristettä. Betonista tehty seinäelementti on toimiva, laadukas, kestävä ja kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi teollisuusrakennuksiin, halleihin, liiketiloihin, asuinrakennuksiin, maatalousrakennuksiin ja väestönsuojiin sekä näyttävä vaihtoehto julkisivurakentamiseen lukuisissa kohteissa. Toimitamme asiakkaan suunnitelmien mukaan toteutetut betoniseinät, tarjoamme kätevät logistiikkapalvelut kaikkialle Suomeen ja tarvittaessa meiltä onnistuu myös betoniseinien asennus tehokkaasti ja pitkällä kokemuksella.

Seinäelementti on joko kantava tai ei-kantava. Betoniseinä ulkoseinänä on joko julkisivuelementti tai ulkoseinän sisäkuoressa käytettävä elementti. Valmistamme betoniseinäelementit asiakkaan suunnitelmien ja kohteen vaatimusten mukaan raudoittamattomina tai raudoitettuna. Asuinrakennuksissa seinään kohdistuvat rasitukset ovat yleensä niin pieniä, että seinät voi toteuttaa raudoittamattomina. Toimisto-, teollisuus- ja liikerakennuksissa jäykistävät betoniseinät täytyy usein raudoittaa.Betoniseinäelementeillä voi rakentaa myös kauniita, toimivia ja kestäviä julkisivuja. Valmistamme betoniseinäelementit julkisivurakentamiseen tilaajan suunnitelmien mukaisesti. Betoniseinään on saatavilla useita väri- ja pintavaihtoehtoja. Kysy lisää!

Klemolan Betoni, palvelee, valmistaa, kuljettaa ja asentaa! Ota yhteyttä, jos haussa on betoniseinäelementti hinta ja laatu kohdallaan.

LinkitBetonirakentamisen palveluketju


Klemolan Betoni Oy tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Päätuotteemme ovat betonielementit, mutta hoidamme tarpeen vaatiessa myös elementtien kuljetukset ja asennukset kohteessa.1. Elementtitehdas


Betonielementtitehtaamme valmistaa räätälöidysti ja piirustusten mukaan laadukkaat betonielementit asumiseen, teollisuuteen ja maatalouteen. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat ratkaisut, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2. Kuljetus


Tehtaamme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mistä on lyhyt matka kaikkialle Suomeen. Toimialueenamme on koko Suomi ja kuljetamme valmistamamme betonielementit perille ripeästi ja luotettavasti asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan.

3. Elementtien asennus


Toimitamme tuotteitamme laajasti erityyppisiin kohteisiin ja tarjoamme tarvittaessa myös elementtien asennuspalvelua. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme on hyötyä myös elementtien tehokkaassa ja laadukkaassa asentamisessa.Ota yhteyttä!
Kerro kuinka voimme auttaa

Ota yhteyttä