Ota yhteyttä


Soita 020 7939 210020 7939 210

tai

Täytä alla oleva vapaamuotoinen lomake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Miten voimme auttaa?*

Kuorielementit ja kuorilaatat betonista


Klemolan Betoni valmistaa laadukkaat ja kestävät kuorilaatat ja kuorielementit erilaisiin rakennuskohteisiin. Valmistamme kuorilaatat asiakkaan suunnitelmien mukaan ja toimitamme ne mihin päin Suomea tahansa kaikille työmaille. Tarvittaessa meiltä onnistuu myös kuorielementtien asennustyöt tehokkaasti ja pitkällä kokemuksella.

Kuorielementti muodostuu vain yhdestä betonikuoresta eikä siinä yleensä ole lämmöneristettä. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi mitä erilaisimpien betonisten julkisivujen toteutuksessa. Kuorielementtijulkisivu asennetaan paikan päällä työkohteessa erikseen sisäkuoreen tukeutuvien kiinnikkeiden avulla. Julkisivun kuorielementit voi asentaa myös päällekkäin, jolloin elementit tukeutuvat toistensa välityksellä perustuksiin ja sisäkuoreen. Sisäkuorielementtejä puolestaan käytetään rakennuksen ulkoseinien sisäpinnassa sekä kantavina että ei-kantavina elementteinä.

Kuorilaatta on ohut, kantava, esijännitetty betonilaatta, joka toimii muottina paikalle valettavalle betonille. Tyypillisiä käyttökohteita ovat teollisuus- ja asuinrakennuksissa ala- ja välipohjat sekä pysäköintitalojen parkkitasot. Kuorilaatta toimii pääraudoituksen sisältävänä liittorakenteena yhdessä päälle valun kanssa. Pintavalulla laatasto sidotaan liittorakenteeksi.Kuorilaatan vakioleveys on 1200mm. Tarvittaessa valmistamme asiakkaan tarpeen mukaan myös kavennettuja laattoja. Kuorilaatan vakiopaksuudet ovat 100, 120 ja 150mm, mutta jos esimerkiksi kantavuuden tai palonkestoaika sitä vaatii valmistamme laattaelementit myös paksumpana.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kuorielementtien tai kuorilaattojen valmistamisesta ja kuljetuksesta suoraan työmaalle. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Yrityksemme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvalvontaan ja yrityksellemme on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus.

LinkitBetonirakentamisen palveluketju


Klemolan Betoni Oy tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Päätuotteemme ovat betonielementit, mutta hoidamme tarpeen vaatiessa myös elementtien kuljetukset ja asennukset kohteessa.1. Elementtitehdas


Betonielementtitehtaamme valmistaa räätälöidysti ja piirustusten mukaan laadukkaat betonielementit asumiseen, teollisuuteen ja maatalouteen. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat ratkaisut, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2. Kuljetus


Tehtaamme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mistä on lyhyt matka kaikkialle Suomeen. Toimialueenamme on koko Suomi ja kuljetamme valmistamamme betonielementit perille ripeästi ja luotettavasti asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan.

3. Elementtien asennus


Toimitamme tuotteitamme laajasti erityyppisiin kohteisiin ja tarjoamme tarvittaessa myös elementtien asennuspalvelua. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme on hyötyä myös elementtien tehokkaassa ja laadukkaassa asentamisessa.Ota yhteyttä!
Kerro kuinka voimme auttaa

Ota yhteyttä