Ota yhteyttä


Soita 020 7939 210020 7939 210

tai

Täytä alla oleva vapaamuotoinen lomake. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Nimi*
Yritys*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Miten voimme auttaa?*

Väliseinät betonista


Klemolan Betoni valmistaa väliseinäelementit erilaisiin rakennuskohteisiin. Valmistamme väliseinäelementit asiakkaan tarpeen mukaan raudoittamattomina tai raudoitettuna. Toimitamme väliseinäelementit mihin päin Suomea tahansa kaikille työmaille. Tarvittaessa meiltä onnistuu myös väliseinäelementin asennustyöt tehokkaasti ja pitkällä kokemuksella.

Väliseinän rakentaminen elementtitekniikalla tarjoaa selkeitä hyötyjä. Betonista tehty väliseinäelementti on kestävä, pitkäikäinen ja sietää hyvin kosteutta, mutta samaan aikaan elementit on nopea asentaa. Betonista tehdyt väliseinäelementit ovat yleensä myös suhteellisen kevyitä, sillä niitä ei ole tarkoitettu kantaviksi rakenteiksi.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous väliseinäelementtien valmistamisesta ja kuljetuksesta suoraan työmaalle. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Meiltä saat varmasti laadukkaat väliseinäelementit. Yrityksemme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvalvontaan ja yrityksellemme on myönnetty CE-merkinnän käyttöoikeus.

LinkitBetonirakentamisen palveluketju


Klemolan Betoni Oy tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Päätuotteemme ovat betonielementit, mutta hoidamme tarpeen vaatiessa myös elementtien kuljetukset ja asennukset kohteessa.1. Elementtitehdas


Betonielementtitehtaamme valmistaa räätälöidysti ja piirustusten mukaan laadukkaat betonielementit asumiseen, teollisuuteen ja maatalouteen. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat ratkaisut, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2. Kuljetus


Tehtaamme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, mistä on lyhyt matka kaikkialle Suomeen. Toimialueenamme on koko Suomi ja kuljetamme valmistamamme betonielementit perille ripeästi ja luotettavasti asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan.

3. Elementtien asennus


Toimitamme tuotteitamme laajasti erityyppisiin kohteisiin ja tarjoamme tarvittaessa myös elementtien asennuspalvelua. Pitkäaikaisesta kokemuksestamme on hyötyä myös elementtien tehokkaassa ja laadukkaassa asentamisessa.Ota yhteyttä!
Kerro kuinka voimme auttaa

Ota yhteyttä